For private

Leder du efter et sted at holde bryllup, rund fødselsdag, konfirmation eller bare en fest, hvor både omgivelser, mad og vin er noget ud over det sædvanlige?
Så kan du gå på opdagelse i Madkastellets restauranter, som alle står klar til at hjælpe jer og gøre dagen til noget helt særligt.
Se vores steder, og hvad vi kan byde på, nedenfor.

Vores restauranter

Kongens Lyngby

Brede Spisehus

Udsigt til søen, egen terrasse og en smuk spisesal, som inviterer til den gode frokost eller middag eller firmafesten med kollegerne. Brede Spisehus har også gode møderum på førstesalen og en særskilt funktionærstue med alle faciliteter.

København K

Mark

En kort gåtur fra Hovedbanegården, Tivoli og Strøget, finder du Restaurant Mark. Lokalerne kan rumme både det fortrolige forretningsmøde, en helt særlig konference eller middag og fest i baren. Marks MICHELIN-anbefalede køkken står for forplejningen dagen igennem.

Dyrehaven, Klampenborg

Peter Liep´s Hus

Kun tyve minutter fra City byder Peter Liep´s Hus på fantastiske rammer for events, konferencer, møder eller selskaber. De mange forskellige lokaler kan hver især eller sammen kombineres afhængig af behov. Og beliggenheden i kanten af Dyrehaven kalder på aktiviteter før, under eller efter arrangementet.

København K

Foodspace

Midt i Kødbyen i et gammel slagtehus ligger Foodspace, der kan huse op til 500 personer til receptioner, fester, modeshows, middage, konferencer eller møder. Det er et nyistandsat men urbant eventspace, hvor I selv kan sætte præg på jeres arrangement.

København Ø

Langelinie Pavillonen

En ikonisk designperle ved havnekanten. Langelinie Pavillonen er landets måske mest imponerende venue med stilsikker indretning, fantastisk placering og lokaler, der kan skaleres afhængig af behov. Oplagt til events, konferencer og store fester akompagneret af et køkken, der understreger kvaliteten i hele huset.

Kongens Lyngby

Brede Høker

Brede Høker er et uformelt venue idyllisk placeret ved Brede Dam, Mølleåen og den store park bagved oplagt til breakouts. Hold møde eller fest i de smukke lokaler og nyd forplejning fra Høkerens køkken kun en kort tur fra byen.

Klampenborg

Kilden

Kilden i Skoven er smukt placeret i Dyrehaven, ti minutter fra S-tog og tæt på byen. Hold møder eller fest i husets smukke lokaler eller i det store telt på terrassen, der kan bruges til events, fester, middage og meget mere. Kildens køkken står for forplejning, hjemmelavet most og lemonade og spændende vine.

København K

Prinsens Palæ

Mærk historiens vingesus i Prinsens Palæ midt i det gamle København. Palæet huser også Nationalmuseet, hvor der kan dækkes op til fest i den imponerende forhal. Møder, konferencer og andre events kan holdes i palæets mange lokaler afhængig af antal og ønsker, og vores anmelderroste køkken står for både mødeforplejning, festmiddag og alt der imellem.

Hellerup

Experimentarium

Mødelokaler til alle formål, velkomst og events ved den imponerende Helix-trappe i forhallen, fest på tagterrassen eller heldagsarrangementer med afsluttende middag. Experimentariums lokaler lokker til oplevelse og inspiration perfekt placeret ved den gale Tuborg-havn i Hellerup.

Giv oplevelsen videre

Giv et gavekort til en, du gerne vil forkæle.
Du kan købe gavekort online, som gælder til alle Madkastellets restauranter og selv bestemme beløbet.

Madkastellets gavekort er gyldige i to år fra udstedelsesdato.
Vil du købe flere gavekort for eksempel som julegaver til firmaet eller lignende, kan vi hjælpe med gaveindpakning og lignende.

Kontakt os her info@madkastellet.dk eller 31 78 79 52

Køb gavekort

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om dine behov og ønsker.

Du kan også altid kontakte os på telefon +45 31 78 79 62 eller mail info@madkastellet.dk

Custom CSS
Tak!
Din forespørgelse er nu modtaget.
Vi kontakter dig så hurtigt som muligt.
Ups! Noget gik galt, prøv venligst igen.